Jak vytvořit tiskovou zprávu pro vaše řemeslné podnikání

Autor: Marcus Baldwin
Datum Vytvoření: 16 Červen 2021
Datum Aktualizace: 12 Smět 2024
Anonim
Jak vytvořit tiskovou zprávu pro vaše řemeslné podnikání - Znalosti

Obsah

Ostatní sekce

Společnosti, vládní organizace a charitativní organizace používají tiskové zprávy k oznámení něčeho zajímavého. Vytvoříte tiskovou zprávu pro své řemeslné podnikání, když máte nadcházející událost. Pokud jsou tiskové zprávy používány správně, udržují podnikání na veřejnosti, v ideálním případě vytvářejí pozitivní tisk a více podnikání.

Kroky

Metoda 1 ze 2: O nadcházející události

1. Shromážděte informace o své nadcházející události, například návštěvu významného odborníka na řemesla.
    • Obraťte se na řemeslného odborníka a požádejte o krátký životopis nebo reklamu, která zdůrazňuje jeho specializaci na řemeslné zpracování a nedávné úspěchy. Zahrnutí těchto informací do tiskové zprávy upoutá pozornost lidí v publiku, které chcete oslovit.

2. Vytvořte „háček“ navržený tak, aby upoutal pozornost vašich čtenářů a posluchačů, aby mohli plánovat návštěvu vašeho obchodu.

3. Napište svůj nadpis. Chcete upoutat pozornost svých čtenářů na důvod vaší tiskové zprávy, zvýrazněte tedy návštěvu řemeslného odborníka ve vašem obchodě. Zkráťte nadpis.
    • Napište podnadpis, který vám pomůže více rozvinout nadpis.

4. Napište hlavní odstavec nebo „graf“, včetně „kdo, co, kdy, kde a jak“ tiskové zprávy. Stačí uvést fakta.
  5. Napište text své tiskové zprávy. Přitom si ve svém vydání ponechejte nadcházející vzhled řemeslného odborníka. Získejte několik nabídek o tom, co on nebo ona plánuje prodiskutovat nebo naučit ve vašem obchodě.
  6. Napište odstavec pro vaši tiskovou zprávu. Popisuje váš obchod s řemesly, co prodáváte a služby, které nabízíte, například kurzy řemesel.
  7. Napište krátkou větu a vyzvěte čtenáře, aby vám zavolali: „Pokud byste chtěli získat více informací o návštěvě našeho řemeslného odborníka, zavolejte prosím Betsy Smith na číslo 555 / 555-1234 nebo jí pošlete e-mail na adresu [email protected].“
  8. Napište tři libry se středem pod odstavcem.

Metoda 2 ze 2: Třídy řemesel

1. Shromážděte informace o svých nadcházejících třídách řemesel. Zahrňte všechny kurzy, které máte naplánované na příští tři měsíce.
    • Zeptejte se třídních instruktorů, co plánují učit a na jaké úrovně (začátečníci, středně pokročilí nebo pokročilí), na které zaměřují své hodiny.
  2. Napište krátký odstavec, abyste zapojili čtenáře a přiměli je, aby se chtěli zaregistrovat do nabízených kurzů.
  3. Napište nadpis a zaměřte se na nadcházející kurzy řemesel. Tento nadpis by měl být krátký.
    • Vytvořte podnadpis, který zhmotní nadpis. Zaměřte se na nabízené kurzy.
  4. Opět napište hlavní odstavec, včetně „kdo, co, kdy, kde a jak“ vašich tříd řemesel.
  5. Vypracujte tělo vaší tiskové zprávy. Zde uvedete specifika vyučovacích hodin řemesel, dny a časy, úrovně schopností, poplatky a jména instruktorů.
  6. Zkopírujte a vložte odstavec, který popisuje váš obchod, co prodáváte a jaké služby nabízíte.
  8. Napište tři libry se znaménkem uprostřed pod odstavcem.

Otázky a odpovědi komunity

Tipy

• Tisková zpráva je krátká reklama, která vypadá jako novinka. Je napsán třetí osobou a měl by informovat novináře o zprávě nebo redaktorovi, který je přečte.
  • Zašlete tiskovou zprávu faxem, e-mailem nebo prostřednictvím poštovní služby Spojených států (Royal Mail).

Nic nemůže zničit jízdu na kole víc než vybitá pneumatika, ale oprava defektu je hračka, jen trocha ú ilí a několik jednoduchých ná trojů a produktů. Zji těte, kde j...

Jak čistit syntetickou trávu

Alice Brown

Smět 2024